onsdag, juni 04, 2008

Kidz och sånt..

Helgen har varit kul! Visserligen tog den hårt på krafterna men väldigt kul. Det är asjobbigt att försöka hålla samma tempo som kidzen.
Lördagens aktiviteter började med gemensam handling på ICA. Tre pappor och sex busungar rasslade loss inne i butiken för att handla på sig bananer och dricka. Sedan bar det iväg till gympahallen. Där körde lekledaren (jag) igång med att sätta dem på en långbänk och hälsa dem välkomna. Jag blir full i skratt när jag tänker på det. De satt och hoppade av förväntan och var så glada. Elin hade händerna i ansiktet och mufflade ur sig "Ååååååå, det ska bli så kuuuul!!".
Två pappor byggde en skeppsbrottsbana på ena halvan av gympasalen. På den andra sidan skulle barnen spela lite boll med Oscar-pappan fast det var väldigt svårt för dem att hålla sig på den sidan. Lianerna och madrasserna lockade alldeles för mycket.
När banan var klar satte vi igång att leka. Vi lekte skeppsbrott, Trolljage, fotboll, basket och blindbock. Erik var rätt kass på att förlora. När David snodde bollen från honom i basket blev han så arg att han tog tag i honom och nöp honom lite här och var. Då blev det paus... Fast i blindbock förlorade han gärna, han tyckte det var väldigt kul att vara blindbock. "Nä, men oj! Blev jag tagen igen....".

Sedan drog vi hem till oss och drog igång grillen. Oj oj, den obligatoriska ölen var supergod! Kidzen fick sova tillsammans, de "små" i Alvas rum och de "stora" i Elins rum. Uj uj, det var spännande med till sist somnade det. Då drog vi igång grillen igen och klämde i oss färsk potatis och fläskfile. Kanongott! Avslutade kvällen med lite nattligt bocciaspel. Just det! Tack för whiskyn gubbar, den satt fint!

Måste bara avsluta med ett citat från Tjuvlyssnat.se:

Två tjejer ~14 står och pratar. Tjej 1 har en Intersport-tröja med ett stort tryck som det står "Intersport" på.
Tjej 2: Ooh, vad snygg. Var har du köpt den?

1 kommentar:

Anna sa...

ojoj, det låter som om morbror Jonas lagt ribban för hur det ska lekas. Walter längtar!